Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta mai dă o LOVITURĂ: a înregimentat un fost primar greu al PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi fost preşedinte al filialei municipale a PSD, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că îl susţine pe Victor Ponta şi formaţiunea Pro România.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE pentru Traian Băsescu: PMP NU mai are grup în Senat

"Eu rămân Pro Ponta, am avut o relaţie deosebită de la început, am mers pe mâna dânsului şi el a fost singurul care a sprijinit municipiul. Constatăm că dl. Dragnea nu a dat niciun leu municipiului, pentru că nu m-a suportat pe mine că nu am făcut ce au vrut alţii. (...) Sunt alături de domnia lui, a fost singurul care ne-a susţinut, sătmărenii trebuie să ştie că dl. Drangea nu a dat niciun leu pentru municipiul Satu Mare, dl. Ponta a dat banii pentru proiecte şi inclusiv pentru al treilea pod, dânsul a deschis finanţarea din banii Guvernului României. De aceea simt nevoia. De astăzi, deja se ştie că dl. Ponta doreşte să aibă organizaţie la Satu Mare, doresc să îl sprijin fără nicio condiţionare", a declarat Coica. 

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că, până la alegerile europarlamentare de anul viitor, speră să aibă organizaţii în toate judeţele.

"O să facem o echipă cu oameni care au fost în PSD, sper să vină şi oameni care n-au mai făcut politică. Nu ne propunem să câştigăm alegerile, dar să avem un scor care să impună anumite politici publice. Eu zic că echipa se va forma. Ieri am lansat echipa la nivel naţional, dar uşor-uşor o luăm în teritoriu şi, până la anul, la alegerile de Parlamentul European, vom avea organizaţii în toate judeţele, toate localităţile. Am zis că nu vreau baroni, e partidul fără baroni. Ştiu că baronii aduc voturi, am trăit destul în politică ca să ştiu acest lucru", a declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.