Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, că va ţine cu Steaua în partida cu Hapoel Beer Sheva, în ciuda faptului că este atacat şi criticat de conducătorii echipei rivale la titlu. "Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa. Şi sunt convins că au şanse mari. Declaraţia pe care am dat-o, că pot câştiga Europa League nu a fost o intenţie de-a mea de a pune presiune. Am declarat ceea ce cred eu şi în continuare cred că ei pot câştiga grupa şi după aceea să ajungă cât mai departe. Au un lot pe care nu l-au avut de mult timp, foarte numeros şi cu multă calitate. Sper să câştige în seara asta, să adune puncte şi în viitor să avem din nou două echipe în Champions League, ceea ce ar fi bine pentru noi, ca să sperăm să ajungem în grupe", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul spune că echipa sa are un moral bun după ce a remizat, acasă, etapa trecută, cu FC Botoşani. "Am fost supăraţi după acel meci, dar în fotbal nu poţi să câştigi toate meciurile. În opinia mea, acest egal nu a fost ceva, aşa, dezastru, cum s-ar crede. Cum nu a fost nici cel de la Botoşani. Acest egal a fost pentru mine un punct câştigat, chiar dacă noi voiam trei. Ne-am mai revenit puţin cu moralul pe parcursul acestei săptămâni. Moralul a fost puţin jos. Ieri am avut un amical cu echipa a doua, cei care nu au jucat. Încercăm să menţinem toţi jucătorii în priză şi cu moralul bun. Trebuie să avem un echilibru, indiferent de rezultatul pe care îl înregistrăm în week-end. În momentul de faţă echipa e mult mai bine decât era acum trei zile, asta sigur", a afirmat el.

Petrescu consideră că viitoarea adversară din Liga I, FC Viitorul, este echipa care joacă în acest moment cel mai bun fotbal din campionatul intern. "Viitorul şi Chiajna sunt echipele cele mai în formă. Nu se aştepta nimeni după începutul campionatului. În primele şase meciuri, Chiajna nu bătea pe nimeni, Viitorul nu bătea pe nimeni, decât pe Mediaş în prima etapă. După care Gică a găsit formula magică, adică a schimbat poziţia lui Eric în teren, l-a băgat în spatele celor două vârfuri, Ţucudean şi Chiţu, iar ei împreună sunt cei mai buni jucători de atac în campionatul romnesc. În afară că marchează goluri, creează foarte multe goluri, multe ocazii. La meciul cu Iaşi au bătut cu 5-2, dar trebuia să fie 15-2 sau 15-5. Cred că e invenţia lui Gică, înainte jucau 4-3-3, acum joacă 4-3-1-2. Va fi greu să-i oprim să nu aibă ocazii, cum facem noi cu alte echipe de obicei. În acelaşi timp, va trebui să le punem probleme celor de la Viitorul, ceea ce nu prea am făcut la ultimul meci, cu Botoşani. Au câştigat cinci meciuri din ultimile şapte, sunt într-o formă excelentă, mai ales pe teren propriu. Sunt ca în campionatele trecute, când câştigau majoritatea meciurilor disputate acasă. Meciul de la Viitorul va fi total diferit, faţă de cel cu Botoşani. Botoşani a jucat numai la interes, numai la ei în teren, s-au apărat tot meciul, iar Viitorul vor juca numai la noi în teren, vor face presing şi cred că posesia va fi la ei pentru că în campionatul românesc posesia este la Viitorul. Ţucudean este cel mai în formă atacant. Nu ştiu cum a făcut, dar Gică a redresat o echipă despre care la început toată lumea credea că se bate la retrogradare. Acum se bate la un loc de play-off şi eu cred că au şanse mari pentru că joacă cel mai bun fotbal în momentul acesta", a mai spus Petrescu.

Partida FC Viitorul - CFR Cluj se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.45, în etapa a XV-a a Ligii I, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.