Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk limitează temporar numărul de postări pe Twitter, invocând 'manipularea sistemului'

foxbusiness.com
elon musk bani avere

Platforma de socializare Twitter limitează temporar numărul de postări pe care utilizatorii vor avea voie să le citească pe zi, după ce au apărut „niveluri extreme de prelucrare a datelor și manipulare a sistemului”, potrivit președintelui executiv Elon Musk.

Elon Musk a spus că utilizatorilor Twitter verificați li se va permite să vizualizeze 10.000 de postări pe zi, în timp ce conturile noi, neverificate, vor primi 500 sub noile limite, conform cointelegraph.com.

 

 

Utilizatorii Twitter au raportat probleme pe platformă în ultimele zile, inclusiv incapacitatea de a prelua tweet-uri, lipsa cronologiei și au fost întâmpinați cu un mesaj de „depășire a ratei limitate”, ceea ce a dus la tendința hashtag-ului #TwitterDown #TwitterFail în anumite jurisdicții.

Site-ul web de monitorizare a întreruperilor în timp real Downdetector a văzut mii de rapoarte trimise de utilizatori care susțin întreruperi ale Twitter în ultimele 24 de ore.

Franța, Regatul Unit, Germania și coastele de est și de vest ale Statelor Unite par să fie regiunile cele mai afectate, potrivit Is The Service Down.

Musk nu a clarificat care ar putea fi responsabil pentru eliminarea datelor Twitter și nu a explicat cauza principală din spatele afirmației de „manipulare a sistemului.

Unii sugerează că „răpirea datelor” extremă a fost cauzată de chatbot-uri de inteligență artificială activate pentru navigarea pe web, cum ar fi GPT-4 de la OpenAI.

Conform documentelor pentru dezvoltatori Twitter, limitele de rată sunt impuse pentru a gestiona volumul de solicitări făcute către Interfața Programului de Aplicații (API) a Twitter.

Aceste limite ne ajută să oferim API-ul de încredere și scalabil pe care se bazează comunitatea noastră de dezvoltatori”, se arată în document.

Jack Dorsey, co-fondatorul și fostul CEO al Twitter, a menționat că „A rula Twitter este greu” și că decizia a fost probabil luată pentru binele  platformei.

În afara biroului, Musk pare să se antreneze pentru o potențială luptă în cuști de arte marțiale mixte cu colegul miliardar și CEO Meta Mark Zuckerberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.