Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE Un fost preot, care urma să devină tată pentru a șasea oară, a fost găsit SPÂNZURAT

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost preot, tată a cinci copii, și a cărui soție era însărcinată, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Huedin. Polițiștii clujeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că trupul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Citește și: Dezastru pentru Opoziție! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dinamitată! (surse)

„Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat prin spânzurare în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este fost preot și că era tatăl a cinci copii. „Ar fi avut probleme personale, avea și probleme cu alcoolul”, au mai spus sursele citate.

Citește și: EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.