Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Caravana UNATC pentru românii de pretutindeni va ajunge în Italia

ganduraci.ro
UNATC

Caravana UNATC pentru românii de pretutindeni se va deplasa în perioada 26 - 31 mai în Italia, pentru a susţine o suită de spectacole la Roma, Torino, Padova şi Veneţia.

Potrivit unui comunicat transmis marţi Agerpres, proiectul este organizat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", sub patronajul Administraţiei Prezidenţiale, şi este sprijinit de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Ministerul Educaţiei.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc pe 26 mai, la sediul Ambasadei României în Italia, în prezenţa ambasadorului Gabriela Dancău, a rectorului UNATC, Liviu Lucaci, şi a profesorilor şi copiilor care urmează cursuri de Limbă, cultură şi civilizaţie românească din Italia.

Studenţii UNATC din anii al II-lea şi al III-lea au pregătit o suită de trei spectacole: "D'ale Carnavalului", de I.L. Caragiale, "Nuntă în popor", inspirat din tradiţiile şi folclorul românesc, şi "Strings" susţinut de cei care studiază specializarea Păpuşi Marionete.

Programul Caravanei UNATC în Italia este următorul: 27 mai - Parohia Intrarea în Biserică a Maicii Domnului (Via di Santa Cornelia, 72-25, Roma /Prima Porta); 28 mai - Villaggio Romeno (Via del Mare 188, Albano Laziale); 29 mai - Parohia Înălţarea Sfintei Cruci (Via Accademia Albertina, 11, Torino); 30 mai - Parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel (San Gregorio, via Vigonovese 69, Padova); 31 mai - Parohia Sfânta Muceniţă Lucia (Via Everardo Scaramuzza 23, Zelarino, Venezia).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.