Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu: O criză guvernamentală ar avea efecte grave. Orgoliile și neîmplinirile trebuie să mai aștepte

arhiva personala
Dan Voiculescu

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, consideră că o eventuală criză guvernamentală va avea un impact general în România și riscăm să pierdem lupta cu pandemia. Voiculescu le cere celor de la PNL și USR-PLUS să se tempereze și să treacă peste orgolii.

„Știm toți că, după ce războiul între parteneri a început oficial, disensiunile se vor acumula constant până când vor determina disoluția Coaliției. Avem, din păcate, nenumărate exemple în istoria noastră recentă.

Însă repetarea constantă a acelorași greșeli este incompatibilă cu progresul. Mai mult decât atât, asumând că o criză guvernamentală nu este niciodată binevenită, amplificarea unui astfel de conflict în plină Pandemie – și într-o situație în care economia națională este extrem de vulnerabilă – poate avea efecte negative acute și cu impact general”, scrie Dan Voiculescu.

„Acesta spune că principalii actori politici ar trebui să uite de orgoliile personale și să pună împreună umărul la o guvernare eficientă. Mai mult, politicienii care vor realiza acest lucru ar primi și puncte importante la capitolul imagine.

„Este evident că, pentru a nu adânci criza sanitara și dezechilibrele economice, România are nevoie în acest moment de o guvernare stabilă și eficientă. Oricât de mari și, eventual, de îndreptățite ar fi nemulțumirile dintre partenerii Coaliției, satisfacerea orgoliilor personale trebuie să mai aștepte. (...) cu experiența zecilor de ani în politică și economia reală, detașat de orice mize politice, consider că partidul/liderul care, în actualul context, va avea inteligența de a renunța la scandal și de a lupta pentru obiectivele generale ale societății – nu pentru interesele de grup – va câștiga un considerabil și binemeritat capital de încredere”, subliniază Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.