Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a apucat să-și renoveze apartamentul, a dărâmat un perete, iar apoi a căzut tot blocul

bloc egipt

Un comunicat al procuraturii a precizat că imobilul din cartierul Hadayek al-Qubba (Egipt) "s-a prăbuşit complet", provocând moartea a opt persoane, transmite AFP. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui bărbat care a dărămat un perete, într-un apartament de la etajul 1 al blocului, informează News.ro.

"Lucrătorii de la protecţia civilă au scos nouă persoane, printre care o femeie rănită, în timp ce celelalte opt persoane au decedat", a adăugat comunicatul, precizând că "alte cinci persoane au reuşit să părăsească imobilul înainte ca acesta să se prăbuşească".

Acesta a precizat că femeia şi doi locuitori au depus mărturie "sugerând că prăbuşirea a fost cauzată de un rezident care a dărâmat recent pereţii din apartamentul său de la primul etaj", în ciuda faptului că vecinii i-au cerut să nu facă acest lucru Ziarul guvernamental Al-Ahram, citând un locuitor din zonă, a raportat că şapte membri ai unei familii au fost ucişi.

Egiptul a înregistrat în ultimii ani o serie de prăbuşiri mortale de clădiri, atât din cauza stării precare a unora dintre ele, cât şi din cauza nerespectării reglementărilor privind construcţiile şi urbanismul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.