Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME - Schimb dur de replici între Nicolae Ciucă și Alin Nica, în ședința PNL (Surse)

PNL/ Facebook
Ciuca PNL

În ședința BPN a PNL s-a decis ca la Timiș să se meargă în alianță cu PSD. Liberalii vor da candidatul la Primăria Timișoara, iar PSD la CJ Timiș. Această decizie îl scoate din joc pe Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș.

În acest context, Alin Nica a mers în ședința PNL, acolo unde a avut o serie de atacuri dure la adresa conducerii PNL, în special la adresa lui Nicolae Ciucă.

”Este o mare catastrofă, predare totală la PSD. Prin asta validăm Alianța Dreptei, pentru că este un atac la fibra PNL. Alfred Simonis va lua din primăriile controlate acum pe PNL.

Decizia domnului Ciucă vine pe baza lipsei de experiență”, ar fi spus Alin Nica, în ședința PNL.

Replica lui Ciucă

Replica lui Nicolae Ciucă nu s-a lăsat așteptată. ”Domnul Nica a fost la negocieri, iar cifrele arată clar că avem șanse foarte mari să câștigăm Timișoara. Uneori, e bine să ai mai puțină experiență în politică”, ar fi spus Nicolae Ciucă.

În discuție a intervenit și deputatul Florin Roman, cel care i-a reproșat lui Alin Nica că ”ai provocat toată situația de la Timiș, au plecat primari din cauza lui Alin Nica.

În replică, Alin Nica le-a transmis liderilor PNL că ”nu puteți rechiziționa spiritul Timișoarei”, dar și faptul că el nu a dorit sub nicio formă ca primari importanți ai PNL să plece din partid.

Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână, decât alianță cu PSD

Înaintea ședinței, întrebat despre posibilitatea de a i se cere demisia din funcţia de lider al Organizaţiei PNL Timiş, de către conducerea centrală, Nica a răspuns: "Mai bine îmi tai o mână decât să semnez, ca preşedinte al filialei Timiş, o candidatură a domnului Simonis. Adică, am 20 de ani în acest partid şi pe vremea USL am candidat tot din partea PNL. Nu am acceptat nici atunci un astfel de compromis, deşi condiţiile erau cu totul altele. Nu o s-o fac nici acum".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.