Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câștigătorii concursului de debut al editurii Adenium

Editura Adenium a lansat, la începutul anului, cea de-a III-a ediție a Concursului de Debut „Adenium Start”, pentru următoarele genuri literare: poezie, proză, literatură pentru copii. Sloganul concursului, „Rupeți rândurile!”, i-a provocat pe autori să-și afirme originalitatea.

Conform regulamentului, disponibil pe site-ul start.adenium.ro, editura a selectat cele mai bune manuscrise pentru secțiunile din concurs. Juriul format din Daniel Șandru (președinte), Bogdan Crețu, Radu Vancu, Emil Brumaru și Daniel Cristea-Enache a ales manuscrisele câștigătoare pentru fiecare secțiune.

Câștigătorii Concursului de Debut „Adenium Start”, ediția a III-a, 2015 sunt:

Secțiunea Poezie: Andreea Voicu (Moreni, jud. Dâmbovița), cu manuscrisul având motto-ul „Ce fluieră cămilele pe malul mării”

Secțiunea Proză: Cristina Frîncu (București), cu manuscrisul având motto-ul „Am o mulțime de idei. Din nefericire, majoritatea sunt stupide”

Secțiunea Literatură pentru Copii: Alina Vlad (pseudonim literar Elia David, Constanța), cu manuscrisul având motto-ul „Țara Părinților cu inimi de Aur”

Scopul Concursului de Debut „Adenium Start” este să descopere și să promoveze autori valoroși, care încă nu au publicat în volum, oferindu-le posibilitatea să debuteze și sprijinul integral în procesul de promovare: publicitate, serviciu de presă, lansări publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.