Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare despre trecutul procurorului general al României: Augustin Lazăr a spus totul

augustin lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, s-a decis să dezvăluie amănunte neştiute din trecutul său. Unul dintre cei mai temuţi oameni din ţara noastră a vorbit despre perioada studenţiei, petrecută la Cluj, şi despre ce 'prostii' a făcut în tinereţe.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al lui Dacian Cioloş înaintea votului: Unde a plecat premierul / VIDEO

Lazăr a mărturisit că a lipsit la unele seminarii pentru a bea o bere. "Mărturisesc că la un moment dat mi-a fost teamă să nu spună de prezența la seminarii a unor colegi, fiindcă în apropiere era și Parcul Chios, unde se mai servea câte o bere, vara, când era căldură, dar totul a fost ok. Am păstrat sentimente și amintiri foarte plăcute de la seminariile pe care le făceam cu dânsul, cu domnul profesor Liviu Pop, pe vremea aceea foarte tânăr și era aproape de sufletul nostru, încât ne puteam permite să ciocnim și o bere împreună.", conform clujust.ro.

"Procurorii produc o oarecare reținere, dar nu e chiar așa. Dorința noastră a fost de a veni aici și de a arăta o altă față a Ministerului Public, una umanistă, una culturală și una în care maestrul ar putea măsura lumina din ochii colegilor noștri, constatând că există lumini culturale pozitive și poate de natură să restaureze încrederea pe care o așteptăm mulți în justiție. (….) Aș dori să spun în câteva cuvinte că dorința noastră, a noii conduceri a Ministerului Public, este de a prezenta această latură umană a magistraților procurori.", a mai spus Lazăr, conform sursei citate.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcerea

Fostul său profesor, Romulus Gidro şi-a permis să glumească pe seama foştilor săi studenţi, printre care şi Augustin Lazăr. "Mai am un regret: Ultimii cinci procurori generali, toți mi-au fost studenți… și n-am reușit nicio evaziune fiscală. Vă mulțumesc", a spus profesorul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.