Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în Premier League: Un mare conducător al lui Arsenal Londra a murit

Matthew Impey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sir Chips Keswick

Fostul preşedinte al clubului englez de fotbal Arsenal Londra, Sir Chips Keswick, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 84 de ani, a anunţat gruparea din Premier League, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Keswick a deţinut funcţia timp de 7 ani, până când a demisionat în 2020.

"Cu mare tristeţe, clubul Arsenal anunţă decesul fostului preşedinte, Sir Chips Keswick. În perioada în care el a fost preşedinte, Arsenal a evoluat în Liga Campionilor şi a câştigat Cupa Angliei de trei ori ori. A fost toată viaţa sa suporterul fidel al "tunarilor" şi a fost mereu prezent pe stadion chiar şi după ce nu a mai îndeplinit funcţia respectivă. Ne va lipsi foarte mult. Transmitem condoleanţe familiei sale", a spus, printre altele, Arsenal Londra într-un comunicat.

Keswick, fost director al Băncii Angliei, s-a aflat în consiliul director al lui Arsenal din 2005. El a devenit preşedinte în 2013, când i-a succedat lui Peter-Hill Wood. În mandatul său de preşedinte, ''tunarii'' au câştigat Cupa Angliei de trei ori.

''A fost o onoare să fiu preşedintele acestui măreţ club de fotbal. Arsenal a avut mereu un loc special în viaţa mea şi aşa va rămâne şi în viitor'', declara, la momentul demisiei, Keswick, care preciza atunci, în mai 2020, că a luat această decizie înainte ca pandemia de coronavirus să întrerupă Premier League.

În prezent, Arsenal este pe locul 2, cu 71 de puncte, la două puncte de liderul Manchester City, şi se află în lupta pentru titlu când mai sunt de disputat şase etape în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.