Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarele de la DNA Ploiești au fost preluate de Structura Centrală - Serviciul a fost resetat

sigla dna

Dosarele de la DNA Ploiești au fost preluate de Structura Centrala a acestei institutii, potrivit unor surse judiciare, după ce Serviciul teritorial a ramas fără mai multi procurori.

Printre acestea se afla si dosarul in care este arestat preventiv Sebastian Ghita, fiind singura cauza in care exista masura preventiva. Daca aceasta va fi ridicata, omul de afaceri va putea reveni in tara.

Cauzele au fost distribuite Sectiei pentru combaterea coruptiei si cele pentru combaterea infractiunilor conexe coruptiei.

In functia de procuror sef al DNA a fost delegat, dupa revocarea lui Lucian Onea, procurorul Nicolae Marin, insa acesta activeaza in cadrul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, dupa ce a promovat concursul organizat de CSM.

Serviciul teritorial Ploiești funcționează cu trei procurori, după ce Lucian Onea a demisionat, iar alti trei procurori si-au dat demisia.

Citeste si Sindicatele din penitenciare, despre autoevaluarea lui Toader - Un ministru de nota 2. Trebuie demis pentru subminarea sistemului penitenciar

Sindicatele din penitenciare, despre autoevaluarea lui Toader - Un ministru de nota 2. Trebuie demis pentru subminarea sistemului penitenciar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.