Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa şefilor BNR:'Românii, mințiți și înșelați de tandemul ticălos Isărescu-Vasilescu'

ziuaveche.ro
mugur isarescu

Pentru liniștea lui și a băncilor, guvernatorul BNR Mugur Isărescu, prin trompeta Adrian Vasilescu, încearcă să-i manipuleze din nou pe români.

Groparul finanțelor românești și purtătorul lui de minciuni susțin că cetățenii nu vor avea de suferit de pe urma deciziei Curții Europene de Justiție privind salvarea băncilor de la faliment prin confiscarea depozitelor clienților.

Fals! Românii vor fi jecmăniți cu zâmbetul pe buze. Vor rămâne fără economiile de o viață, dar vor primi în schimb asigurări de la guvernatorul BNR că sacrificiul lor servește o cauză nobilă. În loc de bani, li se vor băga pe gât niște titluri de stat care nu le vor folosi la nimic.

Abili și vocali atunci când vine vorba de inducerea în eroare a românilor, Isărescu și Vasilescu trec sub tăcere faptul că decizia CJUE desființează dreptul la proprietate și acordă protecție totală băncilor - instituții malefice care au distrus destine și țări.

Partidul Ecologist Român îi cere guvernatorului BNR Mugur Isărescu să le garanteze public românilor că nu-și vor pierde lichiditățile și că pot dispune fără obstacole de banii pe care îi au în bănci, se anunţă într-un comunicat de presă al Partidului Ecologist Roman.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.