Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș a numit doi noi secretari de stat

ciolos fb

Prim-ministrul Dacian Cioloș a numit joi, 28 ianuarie, doi noi secretari de stat la Ministerul Afacerilor Externe, respectiv Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

Potrivit Mediafax, este vorba despre Petre Guran (MAE) și Adrian Bădilă (MCPDC).

Petre Guran are 44 de ani și în prezent este cercetător ştiinţific la Institutul de studii sud-est europene al Academiei Române. Guran este doctor în istorie, obținând titlul la susţinută la École des Hautes Études en Sciences Sociales, Paris. Noul secretar de stat de la Externe a mai fost membru al Centrului de Studii Elenice al Universităţii Princeton, Statele Unite ale Americii. În perioada 1995-1996 a absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti, iar între 1991 şi 1995 a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative.

Adrian Bădilă are 59 de ani și are o lungă experienţă în administraţia publică, fiind subprefect la Instituţia Prefectului a Municipiului Bucureşti (2005), secretar de Stat – Director General – Institutul Naţional de Administraţie (septembrie 2005 – iunie 2006), consilier la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (iulie 2000 – septembrie 2002), viceprimar Sector 6, Bucureşti (1996 – 2000) şi consilier la Consiliul Local Sector 6 Bucureşti (1992 – 2000). Este aboslvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.