Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a pierdut Becali 20 de milioane de euro. ANRP-ul implicat

becali

Latifundiarul Gigi Becali a facut multe afaceri imbiliare de-a lungul timpului insa nu toate a fost si profitabile. Ca multi oameni de afaceri a sperat sa ia bani grei de la ANRP, dar se pare ca nu a beneficiat de 'pilele' pe care le-au avut cei cercetati acum de DNA in nu mai putind e 4 dosare penale.

Gigi Becali marturiseste ca a cumparat drepturi litigioase de la mai multe terenuri sperand ca va castiga procesele in instanta privind dreptul de proprietate si va primi apoi despagubiri de la ANRP. Insa totul s-a dovedit a fi o inselaciune si s-a vazut nevoit sa isi retraga dosarele de ANRP. Astfel Becali sustine ca a pierdut peste 20 de milioane de euro.

"Nu am primit nici cinci bani de la ANRP. Am renuntat la dosarele pe care le aveam acolo. Am cumparat drepturi litigioase si majoritatea erau inselaciuni. Am cumparat cu cinci milioane si am pierdut in instanta. A fost inselacione. Am cheltuit vreo 20 de milioane pe drepturi si nu am vazut niciun ban. Eu i-am spus nepotului meu sa renunte", a mărturisit recent Gigi Becali, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.