Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în ALDE: Omul care 'trage sforile' în partidul lui Tăriceanu şi legăturile cu Guvernul

alde.ro
alde

ALDE e la un pas de implozie. Un nou scandal e pe cale să izbucnească în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu din cauza unui membru fără funcţie de conducere. evz.ro susţine că există un val de nemulţumiri din cauza lui Daniel Chiţoiu, cel care face jocurile din umbră şi îşi promovează apropiații în ministere și instituții cheie.

Citește și: SCANDAL URIAȘ în Biserica Ortodoxă Română: Un CELEBRU EPISCOP a apărut TATUAT la Sinod / FOTO

Fostul ministru al Finanţelor în guvernul lui Victor Ponta are legături şi în actualul Executiv al lui Sorin Grindeanu. Surse din ALDE spun că unul dintre prietenii lui Chițoiu ar fi Toma Petcu, actualul ministru al Energiei. Chițoiu și Petcu provin din Giurgiu, iar numirea sa în funcție este o consecință a faptului că Daniel Chițoiu nu a putut emite pretenții de a ocupa funcția în contextul în care a avut niște probleme juridice.

Și aceasta nu este singura legătură a lui Chiţoiu cu noul Executiv. Actualul secretar de stat în ministerul Energiei, Robert Tudorache este un apropiat al lui Chițoiu. Tudorache ar fi trebuit să fie la ministerul Economiei, dar nu a reușit să impună acest lucru în negocierile cu PSD.

Citeşte şi: Google și Microsoft dau lovitura site-urilor care piratează conținut video

Legăturile lui Chiţoiu sunt însă mai ample. Vicepreședintele ANAF, prin influența lui Chițoiu, este Gabriel Gheorghe, fostul vicepreședinte al Oficiului pentru Jocuri de Noroc, mai spune sursa citată. Aceste numiri în funcţii cheie făcute prin influenţa lui Chiţoiu au produs scandal în ALDE. Lumea s-a revoltat, iar unele filiale județene au început să organizeze întâlniri în forurile de conducere și adoptă rezoluții prin care solicită Congres extraordinar, modificarea statutului și alegerea unui președinte unic, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.