Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, caracterizare FABULOASĂ pentru Dăncilă înainte de CEx PSD: 'Este tot ce nu a reușit să fie Klaus Iohannis, o persoană care respectă legea'

stirileprotv.ro
mihai fifor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, o laudă pe Viorica Dăncilă cu doar câteva ore înainte de CEx-ul PSD în care se va stabili numele candidatului partidului la alegeri.

"Așa ceva nu există. Orice decizie se va lua, va fi ca să maximizeze șansele noastre. Aș putea să vă răspund cu o singură chestiune, Viorica Dăncilă este tot ce  nu a reușit să fie Klaus Iohannis, o persoană care respectă legea, Constituția și e  capabilă să intre în cursa pentru Cotroceni. S-a încercat să i se formeze o imagine falsă, conduce guvernul și o face destul de bine, a preluat partidul într-un moment delicat. Sondam în fiecare săptămână și suntem tot mai încrezători în șansele noastre.

Citește și: Ana Birchall BATE cu PUMNUL în masă înainte ȘEDINȚA CSM unde se va stabilii viitorul DNA: E nevoie de profesionalism

Azi vom face o analiză extrem de serioasă și ne dorim ca după o analiză seriasă să ieșim cu candidatul, e un calendar strâns", a declarat Mihai Fifor la Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.